Andrzej Polan gotuje dla łodzian w Porcie Łódź. W sobotę, 5 grudnia, przyrządził m.in. łososia z ciapkapustą (śląskie danie, składa się na nie puree ziemniaczane i kiszona kapusta). Mistrz kuchni pokazał też jak przyrządzić barszczyk, śledzie i makową struclę.
Andrzej Polan będzie prowadził kulinarne show w Porcie Łódź także w niedzielę, 6 grudnia, między 13:00 a 18:00. Stoisko kucharza znajdziecie koło sklepu Ikea. Przyrządzane potrawy są oddawane do degustacji.
"Łódzka kuchnia czterech kultur" - książka kucharska twórczyń strony jemywlodzi.pl
Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?