MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ugnieć masę, by nadać jej odpowiedni kształt
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy, czyli rarytas z czasów PRL. Hitowy przepis na deser z mleka w proszku i kakao. Jak zrobić blok kryzysowy?

Blok czekoladowy. Krok 6

Ugnieć masę, by nadać jej odpowiedni kształt

Zobacz również

Restauracja z Małopolski z prestiżowym wyróżnieniem. Tutaj trafiła Gwiazdka MICHELIN

NOWE
Restauracja z Małopolski z prestiżowym wyróżnieniem. Tutaj trafiła Gwiazdka MICHELIN

Restauracja z Małopolski z prestiżowym wyróżnieniem. Tutaj trafiła Gwiazdka MICHELIN

Restauracja z Małopolski z prestiżowym wyróżnieniem. Tutaj trafiła Gwiazdka MICHELIN

Polecamy

Delikatne pierogi z bobem na obiad. Polecam zajadać z przyrumienioną cebulą

Delikatne pierogi z bobem na obiad. Polecam zajadać z przyrumienioną cebulą

Grecka wyspa na wakacje? Oczywiście, ale... którą wybrać?

Grecka wyspa na wakacje? Oczywiście, ale... którą wybrać?

Owsianka z truskawkami na 3 sposoby. To śniadanie smakuje lepiej niż deser

Owsianka z truskawkami na 3 sposoby. To śniadanie smakuje lepiej niż deser